lanba-logo

Rólunk

A LANBA Kft-t Lantos Zoltán okleveles építész üzemmérnök, a vállalkozás jelenlegi ügyvezetőjének édesapja alapította 1992-ben, amikor Magyarországot a rendszerváltást követően gazdasági fellendülés jellemezte. Ebben a megerősödött helyzetben százával épültek vidéken a lakóingatlanok, főleg ezek építésében vállalt a cég jelentős szerepet.

Az alapító 2012-ben bekövetkezett váratlan halála után fia, Lantos Ádám okleveles építésztervező m. vette át az ügyvezetői feladatok ellátását, egyúttal tovább vitte édesapja szellemiségét. 2015-ben felesége Abonyi Bianka is társult a vállalkozáshoz, ezután a dinamikus fejlesztéseknek köszönhetően a LANBA Kft. Kiskunmajsa és környéke legnagyobb és legmeghatározóbb építőipari vállalkozásává nőtte ki magát.

A LANBA Kft. 30 éves fennállása óta azonos cégnév alatt fut, számos kis és nagyméretű ipari épületet, középületet, kereskedelmi épületet, társasházat, családi házat és hétvégi házat tudhat referenciái között.

Hiszünk abban, hogy az elhivatottság, a magas szakmai hozzáértés és a megbízhatóság azok, amelyek megkülönböztetnek minket versenytársainktól.

A jövőre vonatkozó elképzeléseink között szerepel ügyfélkörünk folyamatos bővítése, emellett igyekszünk mindig a piaci verseny általános követelményei előtt járni.

lantos adam epitesztervezo