lanba-logo

Pályázat

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással valósult meg fejlesztés a LANBA Kft-nél. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében 52.488.134 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert a cég működésének és hatékonyságának elősegítésének céljából.

A fejlesztés egyik részeként létesítésre került egy 2+1 beállásos magasnyomású önkiszolgáló autómosó berendezés, amelyhez a melegvizet megújuló energiaforrásból, hőszivattyús rendszer segítségével kerül biztosításra.

A fejlesztés másik részeként cégünk építőipari tevékenységéhez kapcsolódóan építőipari kivitelezési eszközök beszerzése is megvalósult.

Beszerzésre került egy Barikell MK8-90 duplatárcsás betonsimítógép, és egy Sima DEL32 elektromos hajlító gép.

Az irodai eszközpark fejlesztéséhez beszerezésre került egy MacBook Pro 16″ típusú IT eszköz.

A tervezett eszközbeszerzésekkel a projekt lehetővé tette a cég kapacitásainak bővítését, ügyfelek elégedettségének növekedését, hozzájárulva a GINOP Plusz program kitűzött céljainak eléréséhez is. A fejlesztés alapvető célja a GINOP Plusz-1.2.1-21 Felhívása alapján a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása Magyarország egész területén, Budapest kivételével. A pályázati felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

A projekt összegző adatai:

Kedvezményezett: LANBA Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: Eszközbeszerzés a LANBA Kft.-nél

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01138

Támogatás összege: 52.488.134 Ft

A projekt megvalósítási helyszíne:

– 6120 Kiskunmajsa, Iparhegyi u. 2., 1046/1 hrsz.

– 6120 Kiskunmajsa, Vágóhíd u. 75. 160/20 hrsz.

Tervezett fizikai befejezés dátuma: 2023.06.30.